THE BEST SIDE OF بیماری سلیاک درمان میشود

The best Side of بیماری سلیاک درمان میشود

The best Side of بیماری سلیاک درمان میشود

Blog Article

بیماری سلیاک موجب حمله سیستم ایمنی بدن به روده کوچک می شود و بیماری دیابت به لوزالمعده آسیب می زند.

تحقیقات نشان می دهد، عدم درمان بیماری سلیاک در کودکان، امکان ابتلا به سایر بیماری های خود ایمنی مانند دیابت نوع یک و بیماری هاشیموتو را افزایش می دهد.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان موجب نارسایی در رشد آن‌ها می‌شود. این کودکان بایستی از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی کنند.

همچنین آزمایش‌های دیگری برای کشف علت ادامه‌ی علائم تجویز می‌کند.

معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده می‌شود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟

بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.

در حالی که رنگ سبز کاملا طبیعی است، اگر رنگ مدفوع از قهوه ای به سبز کامل تبدیل شده است، ممکن است به معنای یک چیز باشد. یا مقدار زیادی غذاهای سبز رنگ مانند اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اید یا مدفوع خیلی سریع از بدن شما عبور می کند.

بیماری سلیاک در کودکان یک از اختلالات خود ایمنی است که در اثر مصرف گلوتن باعث آسیب به روده می شود. آسیب به پوشش داخلی روده می تواند سبب از دست دادن توانایی جذب برخی مواد مغذی می شود که به نوبه خود با کمبود برخی ویتامین های ضروری مرتبط است.

با این نکات همیشه توی خونه، قهوه تازه داشته باش

معمای ریاضی عدد مجهول

اما نارسایی در رشد، اغلب نشانه اصلی سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا است، بنابراین بهتر است این احتمال را با پزشک متخصص کودک در میان بگذارید تا او اقدامات لازم را انجام دهد.

این کودکان ممکن است در ابتدا رشد طبیعی داشته باشند، سپس روند رشدی آن‌ها کند و حتی متوقف شود و نهایتا شروع به کاهش وزن کنند.

شکلی که تا حدودی کنده مانند است، به دلیل تشکیل شدن مدفوع در روده، و خروج آن است. با این حال، همانطور که بعدا جوش بیماری سلیاک به آن خواهیم پرداخت، مدفوع می تواند اشکال مختلفی داشته باشد.

سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.

Report this page